La presentació de "El fisioterapeuta a casa", un èxit de convocatòria

Publicada el 16/04/2010

En una sala plena de gom a gom es va presentar, el passat dijous 8 d'abril, el llibre del nostre company Lluís Puig El fisioterapeuta a casa, de Viena Edicions.

Els presents a l'acte representaven totes les edats i condicions: des de mestresses de casa fidels seguidores de l'espai televisiu en què participa el Sr. Puig, passant per estudiants de Fisioteràpia, fins a companys de professió, i representants de diversos àmbits de la sanitat catalana, com el nostre degà, Sr. Francesc Escarmís.

Va iniciar la presentació el propi Sr. Puig, que va voler agrair a tothom la seva assistència i va cedir a la paraula al Dr. Miquel Vilardell, recentment elegit president del Col·legi de Metges de Barcelona i autor de l'epíleg del llibre. El doctor Vilardell va destacar la importància d'un llibre d'aquestes característiques perquè "la Fisioteràpia és prevenció, i per tant, pot col·laborar en la sostenibilitat del sistema de salut".

Presentació llibre Lluis Puig Presentació llibre Lluís Puig Presentació llibre Lluís Puig

A continuació, el periodista Sr. Josep Cuní, autor del pròleg del llibre i director del programa Els Matins de TV3, espai en el qual col·labora els nostre company, va destacar que "el llibre és una ampliació de l'espai de divulgació que en Lluís té al programa i, a part de formatiu, està orientat a oferir un servei públic". A més, va augurar un gran èxit a aquesta novetat editorial atès que "transmet, talment com el mateix Lluís, coneixement i vocació".

Per finalitzar l'acte, el degà del nostre Col·legi va voler agrair al Sr. Cuní l'oportunitat brindada a la nostra professió de fer-nos més visibles entrant cada setmana a les llars catalanes, i al propi Sr Puig pel fet d'escriure un llibre amè i pedagògic en el qual es donen pautes a la ciutadania per alleujar el dolor un cop ja hi és i on es fan suggeriments molt útils per evitar que es torni a repetir.

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×