El Col·legi canvia d'asseguradora per a la pòlissa de Responsabilitat Civil

Publicada el 20/04/2010

Aquest any s'ha procedit al canvi d'asseguradora per a la contractació de la pòlissa de Responsabilitat Civil Professional que el Col·legi contracta per als seus col·legiats. La nova asseguradora és Hiscox, companyia fundada el 1901 i que és, avui dia, una de les principals asseguradores a Europa especialitzada en riscos professionals.

 Us informem que el Col·legi posa a la vostra disposició el butlletí informatiu de la pòlissa de Responsabilitat Civil, en el qual es detallen les cobertures i els límits d'indemnització, entre d'altres. Podeu sol·licitar-lo a la seu col·legial o bé descarregar-vos-el aquí.

Us recordem que és important i necessari que tots aquells col·legiats que tinguin notícia o creguin poder estar immersos dins d'una possible reclamació derivada del seu exercici professional o dins de les cobertures de la pòlissa, ho comuniquin al Col·legi a través del sistema de comunicacions de sinistres que poden trobar a www.fisioterapeutes.cat/tramits/rc_sinistre.doc

Per a més informació podeu contactar amb David Tribaldos (Sinistres i Administració) dtribaldos@fisioterapeutes.cat, amb l'assessor jurídic del Col·legi, Sr. Ramon Figueras juridic@fisioterapeutes.cat o amb la seu del Col·legi al 93 207 5029.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×