S'amplia el termini per a la renovació dels membres de les Seccions Territorials

Publicada el 09/04/2010

Com us hem informat en la nostra pàgina web i d'acord amb el que preveu l'article 4.5 de les bases reguladores de les Seccions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya -Resolució 08/2009 de 3 de novembre-, el 16 de març de 2010 es va iniciar la convocatòria pública per a la renovació dels seus membres.

Per problemes tècnics aliens al Col·legi i que fan referència a retards en la recepció d'algunes sol·licituds, us informem que per aquells interessats que no hagin rebut confirmació de recepció de la documentació enviada durant el període oficial, el termini de presentació de la documentació per optar a formar part de les seccions territorials s'amplia fins el 20 d'abril de 2010.

Us recordem que podran formar part de les Seccions Territorials tots aquells col·legiats i col·legiades que tinguin el seu domicili col·legial en el territori de la Secció Territorial corresponent, que estiguin al corrent dels deures col·legials i que no tinguin cap expedient informatiu o disciplinari obert.

Els interessats hauran de presentar a la seu col·legial o bé per correu electrònic seccions@fisioterapeutes.cat la següent documentació:

  1. Currículum professional. [Descarregar model]
  2. Carta manuscrita amb els motius que el porten a presentar-se a la convocatòria.
  3. Aval de 5 col·legiats del seu àmbit territorial. [Descarregar model]

La Junta de Govern realitzarà una entrevista personal als candidats i farà pública la decisió en un termini no superior a un mes des de la data de finalització de la convocatòria.

Podeu consultar la resolució i informació sobre les seccions a l'enllaç de la pàgina web Resolució 008/2009.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×