Jornada Col·legial 2010

Publicada el 21/05/2010

Enguany, d'entre els diferents actes de celebració del 20è aniversari del nostre Col·legi, volem destacar l'organització d'una jornada cientificoprofessional que versarà sobre l'aspecte que defineix més clarament la nostra professió i posarà en relleu una eina que utilitzem cada dia. Per aquest motiu el tema escollit són les teràpies manuals.

La Jornada Col·legial comptarà amb la presència de companys i companyes fisioterapeutes de reconegut prestigi que, amb les seves intervencions, ens permetran confegir un programa atractiu per a tots nosaltres.

Ja hem començat a posar fil a l'agulla i us mantindrem informats periòdicament de l'evolució d'aquest acte. De moment reserveu el dia 26 de novembre per gaudir de la Jornada Col·legial i dels diferents actes de celebració del 20è aniversari del nostre Col·legi, que desitgem que siguin del vostre interès i que us animeu a participar-hi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×