El Col·legi, convidat a l'entrega dels Premis 2010 de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears

Publicada el 28/05/2010

El 25 de maig passat, el vocal de Relacions Institucionals del Col·legi, Sr. Santos Sastre, en representació de la nostra institució, va assistir a l'acte d'entrega dels Premis 2010 de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, celebrat a la seu de l'entitat.

Va obrir l'acte el president de l'Acadèmia, Dr. Josep Antoni Bombí, acompanyat en la mesa presidencial pel Dr. Àlvar Net, representant de l'Acadèmia; la Sra. Sara Jaurrieta, regidora de l'Ajuntament de Barcelona; la Sra. Dolors Gómez, diputada de la Diputació de Barcelona; i el Dr. Lluís Blanch, secretari de l'Acadèmia, qui va llegir l'acta que recollia tots els guardonats.

A continuació de l'entrega de premis, la Dra. Carme Alonso, pneumòloga, va pronunciar una conferència en què va destacar que els professionals de la medicina han de tenir un sòlida formació científica així com unes importants qualitats humanes per excel·lir i exercir la medicina.

Per concloure, el president de l'Acadèmia va prendre la paraula per fer una síntesi de la memòria de les activitats realitzades per l'entitat el 2009, i va finalitzar l'acte agraint a les diferents societats científiques, a les filials i als representants de les diverses institucions assistents, la seva presència a l'acte.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×