Representants del Col·legi assisteixen a l'acte de graduació de la XV Promoció de Fisioteràpia de la URV

Publicada el 02/06/2010

El 19 de maig, la senyora Rosa Muixi Gebelli i el senyor José Chaparro Garcia, integrants de la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, van assistir a l'acte de graduació de la XV Promoció de Fisioteràpia (2007-2010) de la URV, de Reus.

L'acte es va realitzar a l'emblemàtic i acollidor Teatre Bartrina de Reus, on una de les alumnes de tercer va donar la benvinguda a tothom i va demanar a les autoritats que pugessin a la taula per presidir l'acte. Tot seguit va començar el torn de paraules, que va inaugurar la Sra. Carme Casajuana, responsable de l'ensenyament de Fisioteràpia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS). Seguidament el Sr. Josep Chaparro Garcia, representant del Col·legi, va felicitar els alumnes per haver superat els estudis i per haver aconseguit el títol corresponent, i va encoratjar-los a col·legiar-se, explicant-los els avantatges de fer-ho. A continuació la Sra. Montse Giralt, degana de la FMCS, i el Sr. Lluís Nualart, director de SAGESSA i padrí de la promoció, van dir unes paraules, com també ho va fer la Sra. Misericòrdia Dosaiguas Pérez, regidora d'Educació i Formació de l'Ajuntament de Reus, el parlament de la qual va ser l'últim abans de l'entrega dels diplomes a cadascun del alumnes.

Va cloure l'acte el rector magnífic de la URV, Sr. Francesc Xavier Grau Vidal.

Per acabar, una alumna va preparar un discurs de cloenda juntament amb la presentació d'un PowerPoint, on es mostrava una recopilació de fotos dels 3 anys de carrera.

Seguidament va haver-hi un aperitiu al pati de la FMCS per a tots els assistents.

Rosa Muixi Gebelli
Secció Territorial de Tarragona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×