Lluís Puig, de nou, en antena

Publicada el 22/07/2010

El fisioterapeuta més mediàtic, el nostre company Lluís Puig, col·laborarà cada dilluns, a partir del 26 de juliol i durant tota la temporada d'estiu, en el programa 'La segona hora' (13.00 h a 14.00 h) de l'emissora RAC 1.

El Sr. Puig serà l'encarregat de conduir la secció "El fisioterapeuta a la ràdio", un espai d'uns 10 minuts, aproximadament, per al qual s'ha proposat diferents reptes: solucionar problemes pràctics relacionats amb el període estiuenc (consideracions a l'hora de fer un viatge, precaucions quan anem d'excursió, què fer a la platja...), donar a conèixer la importància del treball de prevenció que fa el fisioterapeuta i procurar posar en forma el presentador del programa, Quim Morales. Ambdós realitzaran una secció d'allò més interessant, pràctica i divertida, que esperen i desitgen que sigui d'interès per a tota la gent que els escolti.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×