El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb la Universitat Católica San Antonio de Murcia (UCAM)

Publicada el 30/07/2010

L'1 de juliol, el Col·legi va signar un conveni marc de col·laboració amb la Universitat Católica San Antonio de Murcia (UCAM).

El Sr. José Luis Mendoza, president de la UCAM, i el Sr. Francesc Escarmís, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, van rubricar un acord pel qual totes dues parts es comprometen a treballar plegades en les actuacions de formació i assistència tècnica, i en la participació de projectes conjunts. En concret, el conveni marc signat compromet les dues institucions a cooperar en els programes de formació dels professionals que les integren, a oferir-se assessorament mutu en qüestions relacionades amb les activitats que desenvolupen, a organitzar i executar activitats comunes en l'àrea de formació, d'intercanvi de documentació i informació, i a promoure projectes i línies d'investigació en matèria de ciències sociosanitàries. En definitiva, a treballar de forma conjunta per l'educació, el desenvolupament de la ciència mitjançant la formació i l'ordenació de l'exercici de la Fisioteràpia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×