Declaració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a propòsit de la sentència dictada pel Tribunal Constitucional sobre l'Estatut d'autonomia de Catalunya

Publicada el 07/07/2010

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), reunida en sessió el dia 6 de juliol de 2010, ha acordat per unanimitat:

1. Manifestar el seu rebuig davant la resolució del Tribunal Constitucional pel menysteniment de la voluntat del nostre poble, expressada al Parlament de Catalunya, a les Corts Espanyoles i referendada per la nostra ciutadania el 18 de juny de 2006.

2. Donar suport a aquelles iniciatives que, nascudes de la societat civil i/o dels partits polítics, convergeixin vers una unitat d'acció per assolir un màxim nivell d'autogovern, el lliure desenvolupament de les nostres institucions i un finançament just i solidari, congruent amb la nostra aportació al conjunt de l'Estat, que garanteixi el funcionament d'uns serveis dignes da l'alçada de les necessitats de la nostra societat.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×