El Col·legi, juntament amb Special Olympics España, organitza el "Curs de valoració de l'esportista amb discapacitat intel·lectual"

Publicada el 05/08/2010

El Col·legi, de forma conjunta amb Special Olympics España, organitza el Curs de valoració de l'esportista amb discapacitat intel·lectual "Funfitness Screening Program", que se celebrarà del 22 al 24 d'octubre en el marc de la competició internacional Special Olympics International Meeting 2010 que tindrà lloc a Figueres.

Aquest curs va dirigit a fisioterapeutes i estudiants de tercer curs de Fisioteràpia, i estarà compost per 10 hores de sessions teòriques i 15 hores de pràctiques, en les quals, els assistents al curs rebran, entre d'altres, els coneixements i les eines necessàries per realitzar la valoració fisicofuncional de l'esportista amb discapacitat intel·lectual, valoració que els assistents al curs podran realitzar in situ aprofitant el decurs de la competició.

El preu del curs és de 60 euros.

Podeu trobar més informació a la pàgina web del Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×