Presentació del Pla director de malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor

Publicada el 01/09/2010

Avui 21 de setembre el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya presentarà als col·legiats i col·legiades el Pla director de malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor. Es tracta d'un Pla desenvolupat per la Direcció General de Planificació del Departament de Salut en el qual el Col·legi ha col·laborat activament.

Tenim la satisfacció de comptar amb el Dr. Josep Ma Argimon, director de la Divisió d'Avaluació de Serveis del Servei Català de la Salut, i amb els codirectors del Pla, Dra. Marta Larrosa i Dr. Xavier Surís.

És un fet important per al col·lectiu perquè evidencia les possibilitats de desenvolupament de les nostres competències en el marc de l'atenció primària, al mateix temps que mostra la voluntat del Departament de potenciar l'accessibilitat de la ciutadania a la nostra intervenció.

També és rellevant perquè contempla el desenvolupament personal de tots els professionals, especialment dins l'àmbit de primària, on la figura del fisioterapeuta passa a ser peça clau amb independència de la seva actuació protocol·litzada amb l'equip primària, així com l'accés directe per a certes patologies d'alta prevalença i baixa complexitat; protocols que sustentats amb evidència científica i experimentats, garantiran la seva sostenibilitat terapèutica i econòmica.

Aquest Pla és una mostra de la confiança que el Departament i el CatSalut han dipositat en la maduresa i eficiència de la nostra professió. Com a institució, el Col·legi s'ha implicat i ha apostat fort per aquest Pla ateses les oportunitats que ens ofereix de desenvolupament tant professional com social.

L'acte tindrà lloc al CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya), situat al carrer Llull, 321–329 de Barcelona (sala Mondrian), a les 19.00 h. L'aforament és limitat, per la qual cosa cal reservar plaça a conferencies@fisioterapeutes.cat o per telèfon al 93 207 50 29.

Esperem comptar amb la vostra presència.

Lloc: CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya). Sala Mondrian
Adreça: carrer Llull, 321–329 de Barcelona
Hora: 19 hores

[Com arribar-hi]

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×