El Col·legi i Allegra signen un conveni de col·laboració

Publicada el 10/09/2010

El 7 de setembre el degà del Col·legi, Sr. Francesc Escarmís, i el president del Consell d'Administració d'Allegra, Sr. Miquel Colàs, van signar un conveni marc de col·laboració entre ambdues entitats.

Allegra és un concepte innovador, professional, proper i modern de residència de tercera edat que està situada a Sabadell. Dins el mateix complex, a banda de la residència, disposen d'altres equipaments com un centre de dia i apartaments amb serveis.

Un dels objectes del conveni és promoure accions destinades a la millora de l'atenció als fisioterapeutes i els seus familiars de primer grau. Amb aquest objectiu el complex residencial Allegra ofereix als col·legiats un descompte del 3% en el preu de l'estada a la residència i en el lloguer dels apartaments, descompte que serà del 5% per al seus familiars de primer grau. D'altra banda ambdues entitats es comprometen també a promoure activitats destinades a la divulgació de la Fisioteràpia i, com a conseqüència d'aquest compromís, Allegra cedirà gratuïtament espais dels que disposa per a les xerrades, conferències, etc. que pugui realitzar el Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×