Dia Mundial de la Fisioteràpia a Tortosa

Publicada el 15/09/2010

Tortosa, que estava de Festa Major, va ser l'escenari idoni per acollir les activitats en commemoració del Dia Mundial de la Fisioteràpia a la província de Tarragona. El Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va organitzar una jornada de difusió de la nostra activitat per tal de denunciar l'intrusisme.

Es va instal·lar un envelat divulgatiu amb l'objectiu de donar a conèixer quines són les línies d'actuació d'un fisioterapeuta, que van més enllà del que tothom coneix, el massatge. Es van explicar també els diferents tractaments de lesions i patologies del sistema musculosquelètic, i es va transmetre que podem aplicar els nostres coneixements en diferents àmbits, com ara la Fisioteràpia pediàtrica, l'ergonomia a l'escola, la Fisioteràpia per a patologies respiratòries i neurològiques; també en el camp de l'obstetrícia i la uroginecologia, així com en la geriatria,per millorar les capacitats funcionals de la gent gran i ajudar-los a tenir un envelliment més digne.

Durant la jornada es van organitzar diferents activitats com ara tallers d'ergonomia, audiovisuals de tractaments especialitzats en teràpia manual i activitats infantils. A l'envelat s'oferien díptics i tríptics informatius amb la intenció de conscienciar la població dels perills i riscos que implica rebre massatges de persones sense la formació acadèmica necessària.

Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×