Jornada Col·legial 2010: "Les teràpies manuals en la pràctica clínica"

Publicada el 16/09/2010

Com us hem informat en altres comunicacions, enguany, d'entre els diferents actes de celebració del 20è aniversari del nostre Col·legi, volem destacar l'organització de la Jornada Col·legial 2010 el proper 26 de novembre, una jornada cientificoprofessional que versarà sobre l'aspecte que defineix més clarament la nostra professió i en la qual es posarà de relleu una eina que utilitzem cada dia. Per aquest motiu el tema escollit és: "Les teràpies manuals en la pràctica clínica".

La Jornada Col·legial comptarà amb la presència de companys i companyes fisioterapeutes de reconegut prestigi que, amb les seves intervencions, ens han permès confeccionar un programa atractiu per a tots nosaltres, i que ja està a la vostra disposició, només cal que cliqueu aquí.

El fil ja està posat a l'agulla, i en breu podreu consultar tota la informació sobre la jornada, els seus ponents i les inscripcions a la plana web del Col·legi.

Esperem la vostra participació!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×