El Col·legi presenta la conferència Perspectives de l'Acadèmia Europea de Nens amb Discapacitat (EACD)

Publicada el 22/09/2010

El passat 15 de setembre, la coordinadora de la Comissió de Fisioteràpia en Pediatria del Col·legi, Sra. Lourdes Macias, va presentar la conferència "Perspectives de l'Acadèmia Europea de Nens amb Discapacitat (EACD)". La senyora Macias, al marge del càrrec col·legial, és també fisioterapeuta especialitzada en pediatria, presidenta de la SEFIP, premi June Nystrom 2007 i coordinadora de l'EACD, una institució formada per professionals que treballen en el món de la discapacitat infantil.

La conferència va servir per presentar els eixos comuns i les perspectives de treball que es van proposar en la reunió anual de l'EACD, celebrada aquest any a Brussel·les. Les línies d'actuació que es van proposar com a objectiu de treball comú van ser, entre d'altres:

  • La importància de treballar amb evidència científica.
  • La necessitat de parlar un mateix llenguatge professional.
  • La tria de la formació més idònia per treballar amb nens amb discapacitat.
  • La valoració del dolor que afecta els nens amb discapacitat quan creixen.

D'altra banda es va mostrar un vídeo que explicava un sistema de valoració de la hipertonia espàstica o no espàstica, i un altre on s'analitzava el Sistema de Classificació de l'Habilitat Manual en nens amb paràlisi cerebral (PC), que serveix per valorar i conèixer els límits de l'habilitat manual en nens amb PC d'acord amb el nivell funcional de la seva habilitat manual.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×