Els fisioterapeutes participen en el Campionat del Món de Piragüisme a Banyoles

Publicada el 22/09/2010

La Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya col·laborarà, des d'avui i fins el 26 de setembre, en el Campionat del Món de Piragüisme a Banyoles amb un equip de fisioterapeutes que assistirà aproximadament 400 palistes a l'envelat situat al costat de la Creu Roja i de la zona de relaxació dels participants.

L'equip de fisioterapeutes tractarà els esportistes en finalitzar les proves amb massatges de descàrrega muscular, estiraments passius i assistits als palistes, a més de qualsevol tipus de tractament in situ de possibles lesions que es puguin donar. De la mateixa manera assessoraran els atletes en la resolució dels diferents problemes sorgits durant la competició, derivant-los, si s'escau, als professionals que correspongui.

La competició es distribuirà en dos blocs: d'una banda els màsters i els adaptats -que participen per primer cop en un campionat del món- competiran el 22 i el 23 de setembre. I de l'altra, els júniors, sub-23 i sèniors, que ho faran els dies 24, 25 i 26 de setembre.

La cerimònia d'obertura d'aquest esdeveniment esportiu es farà al centre de Banyoles (plaça Major o de les Rodes) el dia 23 de setembre a les 19.00 h. Hi haurà els parlaments l'alcalde de Banyoles, senyor Miquel Noguer; del president de la Federació Internacional de Piragüisme, senyor José Perurena, i del president del Campionat del Món, Juan José Román. La cerimònia de cloenda serà a les 15.00 h del diumenge 26.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×