La commemoració de Dia Mundial de la Fisioteràpia arrenca a Girona

Publicada el 23/09/2010

 La celebració d'enguany del Dia Mundial de la Fisioteràpia (8 de setembre) a les comarques gironines es va celebrar el dissabte 4 de setembre a la plaça Miquel Santaló de Girona.

 Ja fa uns anys que, des de la Secció Territorial de Girona, alternem la festivitat del DMF entre la capital de la província i altres poblacions gironines per fer una més àmplia divulgació de la Fisioteràpia, així com perquè el col·legiat gironí se senti representat com a fisioterapeuta al seu poble o ciutat, cosa que ens beneficia a tots. El 2007 va ser Salt, el 2008 Girona, el 2009 Figueres, i aquest any hem tornat a Girona seguint amb el nostre projecte d'expansió divulgativa de la Fisioteràpia.

Dues col·legiades voluntàries i diversos membres de la Secció vam poder gaudir d'un calorós dissabte informant i aconsellant la població gironina que passejava per la plaça Miquel Santaló. I ho vam fer amb l'ajuda didàctica d'un Trivial fisioterapèutic per als adults i dels dibuixos de les mans dels més petits, que decoraven el nostre envelat.

Ens sentim orgullosos de veure com la Fisioteràpia és més important any rere any dins la vida de la població gironina i ens proposem seguir amb el projecte divulgatiu per poder arribar a totes les llars de la nostra província.

M. del Carme Casellas Miret
Cocoordinadora de la Secció de Girona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×