Dia Mundial de la Fisioteràpia a Lleida

Publicada el 23/09/2010

Lleida va acollir, el passat 18 de setembre, el Dia Mundial de la Fisioteràpia a les terres de Ponent amb la instal·lació d'un envelat divulgatiu a l'avinguda Francesc Macià.

Els membres de la Secció Territorial de Lleida i els voluntaris que hi van participar van gaudir d'una jornada en la qual es va fer ressò de la nostra professió tot explicant els diferents camps en què pot treballar un fisioterapeuta i resolent els dubtes que els plantejava la població lleidatana. Els nens també van poder conèixer la figura del fisioterapeuta i la seva eina bàsica: les mans, i ho van fer a través d'un taller que consistia a dibuixar la mà de cada nen i enganxar-la en un mural. Els adults també van poder gaudir d'uns audiovisuals molt interessants que els van ajudar a comprendre millor què és la Fisioteràpia.

Hem de destacar la presència dels mitjans de comunicació locals que van ajudar a la divulgació i promoció de la Fisioteràpia, sobretot, i coincidint amb l'inici del curs escolar, incidint en la temàtica d'enguany: "La Fisioteràpia a l'escola", una campanya col·legial que es durà a terme a 40 escoles de tot Catalunya.

Finalment, només ens queda agrair la feina dels voluntaris: la Mònica, la Judit i l'Angelo, i dels membres de la Secció Territorial de Lleida: la Carol i la Noemi.

Secció Territorial de Lleida

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×