S'engega una nova línia de finançament per a la creació d'empreses

Publicada el 27/09/2010

L'accés al finançament segueix essent el principal problema a l'hora de posar en marxa una empresa. Per aquest motiu la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Treball, ha engegat Inicia Finançament, una línia de préstec, la principal novetat de la qual és que serà gestionada per l'Institut Català de Finances (ICF) i que no hi participarà com a intermediari cap banc o caixa; els préstecs els atorgarà el Departament de Treball. Les persones interessades a demanar el préstec el poden sol·licitar fins el 15 d'octubre presentant la sol·licitud a la direcció general d'Economia Cooperativa i Creació d'Empreses del Departament de Treball.

Aquells que tinguin un projecte de fins a tres anys d'antiguitat podran demanar entre 15.000 i 60.000 euros. Els diners es presten a interès cero, sense comissions i amb la possibilitat d'un any de carència.

Per tenir accés a aquests préstecs, les empreses interessades hauran de tenir menys de 10 treballadors, facturar menys de dos milions d'euros a l'any, estar ubicades a Catalunya i tenir concedit un aval d'una entitat financera o d'una societat de garantia recíproca.

Podeu trobar més informació aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×