Concessió de subvencions de la Generalitat per a la promoció de l'ocupació

Publicada el 13/01/2011

El passat 28 de desembre es va publicar al DOGC l'Ordre de 22 de desembre, per la qual s'estableixen les bases reguladores que han de regir la concessió de subvencions per a la promoció de l'ocupació. Entre d'altres, s'estableixen els requisits, documentació i procediment a seguir.

L'objectiu d'aquestes subvencions és contribuir al finançament dels projectes empresarials de persones en situació d'atur perquè es constitueixin en persones treballadores autònomes o per compte propi.
Els tipus de subvencions i les quanties són les que segueixen:

  • Subvenció per facilitar a les persones en situació d'atur l'inici de l'activitat com a persona treballadora autònoma o per compte propi (entre 4.000 i 9.000 euros, depenent del cas).
  • Subvenció financera, destinada a reduir els interessos de préstecs destinats a finançar inversions per a l'establiment com a autònom (reducció de fins a 4 punts del tipus d'interès fixat per l'entitat financera, amb un límit de 3.000 euros).
  • Subvenció per assistència tècnica, destinada a finançar la contractació de serveis externs necessaris per a la millora de l'activitat autònoma (fins al 75% del cost del servei prestat, amb un màxim de 1.000 euros).
  • Subvenció per a formació, per a finançar parcialment els cursos relacionats amb la direcció i gestió empresarial, noves tecnologies de la informació i la comunicació que puguin necessitar les persones treballadores autònomes durant la posada en marxa de l'empresa (fins al 75% del cost dels cursos rebuts, amb un màxim de 1.000 euros).

Per conèixer els requisits, beneficiaris, terminis, documentació que s'ha de presentar, tramitació, etc. podeu clicar aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×