Informació sobre la Grip A

Publicada el 13/01/2011

Atenent a la incidència que torna a tenir la Grip A aquest any, el Departament de Salut ha recopilat tot un seguit d'informació de caràcter general sobre aquesta patologia (formes de contagi, diagnòstic, prevenció, simptomatologia, etc.), informació que posem al vostre abast aquí. Altrament, també s'ha creat un espai dirigit als professionals de la salut, que de ben segur serà del vostre interès.

D'altra banda, us fem a mans un document que va confeccionar el Col·legi en el qual, assumint la responsabilitat que ens pertoca com a col·legi professional de l'àmbit de la salut, es donen un seguit de recomanacions higièniques que els fisioterapeutes hauríem de tenir en compte per tal d'afrontar amb seguretat la grip pel nou virus A (H1N1). També creiem oportú informar-vos que, com a integrants del col·lectiu sanitari, és convenient que us vacuneu per, sobretot, evitar ser una via de transmissió entre pacients i no esdevenir un grup de risc per a d'altres.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×