La Fundació IReS busca professionals de l'àmbit sociosanitari per realitzar acolliments familiars professionalitzats

Publicada el 14/01/2011

La Fundació IReS (Institut de Reinserció Social) és una organització no governamental que vol potenciar tant la sensibilització de la societat i dels poders públics com la recerca i la innovació en les àrees d'actuació de l'entitat.

Uns dels programes que té en marxa és el Servei d'Acolliments Familiars Professionalitzats en Unitats Convivencials d'Acció Educativa, una proposta altruista per la qual una família acull un menor tutelat per la DGAIA (Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència) i li proporciona afecte, atenció individualitzada, nous models i referents familiars durant un temps determinat; atencions que poden ajudar a normalitzar la situació dels infants i adolescents acollits.

Per a realitzar aquests acolliments, la Fundació IReS busca professionals de l'àmbit sociosanitari que hi estiguin interessats.

Podeu trobar més informació aquí o bé podeu contactar amb la Fundació IReS a www.iresweb.org o bé per telèfon al 93 3209215.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×