El Sopar anual clou la II Jornada col·legial: Les teràpies manuals en la pràctica clínica

Publicada el 25/10/2011

Com a cloenda de la II Jornada col·legial: Les teràpies manuals en la pràctica clínica, el passat 21 d'octubre es va celebrar també el Sopar anual del Col·legi, que va servir per gaudir de la companyia de companys i companyes de professió, i homenatjar i premiar alguns del nostres col·legues fisioterapeutes.

L'acte es va iniciar a les 21.00 h amb el parlament del degà, Sr. Manel Domingo, que va donar les gràcies als presents per la seva assistència.

Tot seguit es va servir el sopar i, posteriorment, es va fer l'habitual homenatge als col·legiats jubilats el darrer any, acte al qual li va seguir el lliurament d'un nou guardó instaurat aquest any pel CFC: el Premi al fisioterapeuta de l'any, que va ser presentat pel vocal del Col·legi, Sr. Rafel Donat. El premi va recaure en el Sr. Lluís Puig per prestigiar la Fisioteràpia davant la societat i fer promoció de la salut a través dels mitjans de comunicació, el qual va rebre emocionat el guardó i va oferir unes paraules als assistents en les quals va agrair la distinció i va tenir un record per tots els seus amics i companys de professió.

Lluís Puig rebent el premi al Fisioterapeuta de l'Any Sr. Lluís Puig El degà del Col·legi i el Sr. Lluís Puig

Acte seguit es va fer l'emotiu lliurament –tant per les paraules de presentació del degà i del secretari del CFC com per l'agraïment del premiat- del Premi June Nystrom 2011, que va recaure en l'exdegà del CFC, Sr. Francesc Escarmís, que va poder veure, emocionat, un vídeo en el qual amics i col·legues de professió glosaven la seva persona fent referència tant a l'aspecte personal com al professional; un gran final de festa per a un dia i una nit on el nexe d'unió va ser la Fisioteràpia.

El Sr. Francesc Escarmís, Premi June Nystrom 2011 Sr. Francesc Escarmís El degà del Col·legi amb els premiats de la nit

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×