Reunió amb l'Ordre des Masseurs-Kinésithérapeutes

Publicada el 26/10/2011

El proper dimecres 16 de novembre, representants de la Junta de Govern del Col·legi tenen prevista una reunió amb el president i altres representants de l'Ordre francesa de Fisioteràpia a fi de poder resoldre les dificultats i problemes que darrerament els hi han sorgit als col·legiats catalans a l'hora de tramitar l'autorització d'exercici per anar a treballar a França.

Aquestes dificultats estan motivades per la diversitat de criteris de convalidació de la titulació de fisioterapeuta en funció de la regió francesa on es decideix desenvolupar l'exercici professional. Aquest ha estat el motiu que ha portat als responsables del Col·legi de sol·licitar aquesta reunió per tal de resoldre un handicap que actualment no permet fluïdesa en el tràmit de convalidació.

Tan bon punt s'hagi mantingut la reunió amb l'Ordre des Masseurs-Kinésithérapeutes, us informarem dels resultats de la mateixa.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×