Procés de renovació dels membres de les Seccions Territorials

Publicada el 03/10/2011

D'acord amb el que preveu l'article 4.5 de les bases reguladores de les Seccions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, des del dia 3 d'octubre es va iniciar la convocatòria pública per a la renovació dels seus membres.

Podran formar part de les Seccions Territorials tots aquells col·legiats i col·legiades que tinguin el seu domicili col·legial al territori de la Secció Territorial corresponent, que estiguin al corrent dels deures col·legials i que no tinguin cap expedient informatiu o disciplinari obert.

Els interessats hauran de presentar a la seu col·legial o bé per correu electrònic a seccions@fisioterapeutes.cat, i fins el 17 d'octubre de 2011, la següent documentació:

  1. Currículum professional. [Descarregar model]
  2. Carta manuscrita amb els motius que el porten a presentar-se a la convocatòria.
  3. Aval de 5 col·legiats del seu àmbit territorial. [Descarregar document]
  4. La Junta de Govern realitzarà una entrevista personal als candidats i farà pública la decisió en un termini no superior a un mes des de la data de la convocatòria.

    Esperem poder comptar amb la teva candidatura!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×