El Col·legi s'apropa als col·legiats del Vallès Occidental

Publicada el 05/10/2011

El passat 28 de setembre, integrants de la Junta de Govern del Col·legi es van desplaçar fins a la comarca del Vallès Occidental en el marc de la l'acció col·legial 'El Col·legi en moviment', per la qual es pretén apropar-se als fisioterapeutes d'arreu de Catalunya per conèixer de primera mà la realitat de la Fisioteràpia al territori atenent a les seves necessitats, inquietuds i propostes.

Al matí, el degà Col·legi, Sr. Manel Domingo, va visitar l'Hospital de Terrassa on va tenir una molt bona acollida per part de tots els fisioterapeutes del centre, a qui va poder conèixer personalment i amb els quals va tractar aspectes de la Fisioteràpia tals com el títol de grau i l'intrusisme, entre d'altres.

A primera hora de la tarda s'hi va afegir el secretari de la Junta, Sr. Gabriel Liesa, que juntament amb el degà van ser rebuts per la regidora de Salut de l'Ajuntament de Sabadell, Sra. Cristina Moreno, amb qui van poder debatre sobre la situació de la Fisioteràpia a la zona. D'altra banda, els representants col·legials van fer palesa la voluntat del Col·legi de col·laborar amb l'Ajuntament de Sabadell en tot allò que des del consistori creguin oportú.

Tot seguit van visitar l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on van ser amablement rebuts pel coordinador de Fisioteràpia de l'hospital, Sr. Xavier Bel, qui els va explicar el funcionament del centre.

Per concloure la jornada de l'apropament al Vallès Occidental, es va realitzar una reunió al Club Sant Jordi de Sabadell, on es va parlar amb els col·legiats i col·legiades sobre diversos temes que afecten la Fisioteràpia. D'aquella reunió futurament en sorgirà el Grup d'Interès del Vallès Occidental, el sisè del nostre Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×