L'apropament als col·legiat arriba als Pirineus centrals

Publicada el 07/10/2011

Els passats 13 i 14 de setembre, seguint l'itinerari previst de la campanya 'El Col·legi en moviment', el degà, el vicedegà i la tresorera de la Junta de Govern del Col·legi, Sr. Manel Domingo, Sr. Ramon Aiguadé, i Sra. Montserrat Inglés, respectivament, es van desplaçar fins a les poblacions de la Seu d'Urgell, Andorra la Vella i Puigcerdà.

El dia 13 de setembre, els representants col·legials van assistir a una reunió a la seu del Col·legi de Fisioteràpia i Cinesiologia d'Andorra, on van ser rebuts pel seu president, Sr. David Figueredo, així com per la secretària de la institució. A la reunió també hi va estar present el Sr. Bernard Dalion, president del Conseil Départemental des Pyrénées-Orientales de l'Ordre des Masseurs-Kinésithérapeutes. Aquesta trobada va servir per concretar la realització itinerant entre els tres territoris d'una jornada biennal transpirinenca, que comptarà amb la participació de l'Ordre des Masseurs-Kinésithérapeutes francesa, el Col·legi andorrà i la nostra entitat. De la mateixa manera es va decidir facilitar la formació als col·legiats catalans i andorrans mantenint el preus de les dues institucions i promovent la formació en els dos territoris.

El dia 14 de setembre al matí, els representants col·legials van visitar l'Hospital de la Seu d'Urgell on es van reunir amb la coordinadora del Servei de Fisioteràpia, Sra. Dolors Aloy. Posteriorment van mantenir una reunió amb la regidora de Salut de l'Ajuntament de la Seu, Sra. Montserrat Bonet. A continuació es van desplaçar fins a Puigcerdà per visitar l'hospital i reunir-se amb el coordinador del Servei de Fisioteràpia, Sr. Àlex Bel, i amb tot el seu equip, amb els quals van valorar la idea de crear un nou grup d'interès que possibilités la realització de formació col·legial al territori dels Pirineus centrals i se'ls hi va oferir la possibilitat de col·laborar amb l'organització de les Jornades Transpirinenques.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×