El Col·legi signa una nou conveni d'investigació

Publicada el 11/11/2011

El passat 8 de novembre va tenir lloc, a la seu col·legial, la signatura d'un conveni d'investigació pel qual s'atorga a la Fundació URV (FURV) un ajut per al projecte Mejoras de la fiabilidad de las medidas propioceptivas y de los resultados de la reeducación propioceptiva de tobillo.

El projecte s'iniciarà seguint estrictament la memòria i cronograma presentats i estarà supervisat pel personal del Col·legi fins a la seva publicació. El Col·legi realitzarà un seguiment del projecte de recerca a través d'informes semestrals que elaborarà la investigadora principal, Sra. Iris Miralles, i, prèvia comunicació amb la responsable de l'estudi, podrà donar publicitat als informes finals del projecte o divulgar-ne els seus resultats.

La directora de la FURV, Sra. Lourdes Jané, que va ser l'encarregada de signar el conveni en representació de la universitat, va voler agrair al degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, el finançament de l'estudi, que ha de sevir per impulsar el progrés científic de la Fisioteràpia mitjançant el foment de la recerca.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×