La iniciativa col·legial "El Col·legi en moviment" visita l'Anoia

Publicada el 17/11/2011

L'Anoia és la propera comarca que rep la vista de la campanya col·legial "El Col·legi en moviment", una iniciativa que té per objectiu apropar el Col·legi a tots els col·legiats d'arreu de Catalunya.

En el marc d'aquesta acció, el proper dimarts 29 de novembre, a la Sala d'Actes de l'Hospital d'Igualada (Consorci Sanitari de l'Anoia, avinguda Catalunya, 11, d'Igualada) acollirà les activitats programades.

A les 8 del vespre hi haurà la ja tradicional trobada entre els representants del Col·legi i vosaltres, els fisioterapeutes de la zona. L'objectiu d'aquesta trobada és veure'ns, parlar i resoldre inquietuds com la lluita contra l'intrusisme, el títol de grau, la relació dels centres amb les mútues, les competències transversals amb altres professionals sanitaris..., en definitiva, sentir la vostra veu, escoltar de primera mà les vostres necessitats, les vostres idees, les vostres propostes i també les vostres crítiques; així com també poder copsar quina és la situació de la Fisioteràpia a la comarca de l'Anoia.

Comptem amb tu i amb la teva presència el proper dimarts 29 de novembre a Igualada!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×