S'acorda la inserció d'articles científics de Kinésithérapie, la revue a la nostra Revista Científica

Publicada el 23/11/2011

El passat dimecres 16 de novembre, integrants de la Junta de Govern del CFC van celebrar una reunió a la seu d'Elsevier Masson, a París, amb representants de la revista Kinésithérapie, la revue. En el transcurs d'aquesta trobada es va acordar la traducció al català i al castellà de diversos articles científics de l'esmentada publicació, de manera que puguin ser inclosos en la Revista Científica del Col·legi.

En contrapartida, els articles recollits a la nostra Revista Científica podran ésser publicats, per la seva banda, a la revista francesa, prèvia traducció al francès, sempre i quan siguin aprovats pel Comitè de Publicació de Kinésithérapie, la revue, del qual en forma part el vicedegà del Col·legi, Sr. Ramon Aiguadé.

La revista Kinésithérapie, la revue està indexada, entre d'altres, a CINAHL, SCIENCE DIRECT, EMBASE, KINEDOC, i està previst que el 2013 ho estigui a Medline.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×