L'ICS convoca la campanya per assolir diversos nivells de carrera professional

Publicada el 25/11/2011

El passat 24 de novembre es va publicar al DOGC una resolució de 8 de novembre, per la qual es convoca la campanya de carrera professional perquè el personal facultatiu i diplomat sanitari i el personal de l'àrea sanitària de formació professional de grau superior i grau mitjà i el personal de gestió i serveis de l'ICS assoleixi el primer, el segon, el tercer i el quart nivell ordinari de carrera professional.

Les sol·licituds es podran presentar des del dia 1 al 31 de desembre de 2011, i es podran formalitzar i registrar per via telemàtica o formalitzar-les manualment i registrar-les presencialment als registres oficials autoritzats.

Els actes del procediment i els resultats definitius es publicaran als taulers d'anuncis del centre corporatiu, de les gerències d'àmbit d'atenció primària i dels centres hospitalaris de l'ICS, prèvia resolució del director gerent de l'Institut Català de la Salut, resolució que serà notificada individualment a les persones interessades.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×