El Col·legi s'apropa a l'Anoia

Publicada el 12/12/2011

Seguint amb la campanya "El Col·legi en moviment", diversos membres de la Junta de Govern van visitar la comarca de l'Anoia, el passat 29 de novembre, per conèixer de primera mà la realitat de la Fisioteràpia i la tasca que realitzen els nostres companys i companyes en aquell territori.

El degà, Sr. Manel Domingo, i el secretari del Col·legi, Sr. Gabriel Liesa, van ser rebuts primerament pel regidor de Salut de l'Ajuntament d'Igualada, Dr. Fermí Capdevila, amb el qual van tenir una reunió on es van abordar temes tals com les diferents accions de responsabilitat social que realitza el CFC, com ara el projecte de salut escolar o les xerrades/tallers als casals de gent gran. També es va parlar del projecte del simulador d'hospital que, en un temps encara per definir, arrencarà a la comarca.

Posteriorment es van entrevistar amb la Sr. Teresa Salgado, coordinadora de l'àrea de Fisioteràpia de la Fundació Sant Josep, un centre sociosanitari que compta amb una unitat d'amputats. Allà van poder parlar amb el personal de Fisioteràpia i van poder veure les instal·lacions.

Per finalitzar les visites, van ser rebuts pel coordinador de l'àrea de Fisioteràpia de l'Hospital d'Igualada, Sr. Josep Ramia, del qual van rebre una atenció excel·lent. També van poder parlar amb els fisioterapeutes del torn de tarda.

Per acabar la jornada, i juntament amb el vicedegà del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, es va fer la tradicional trobada amb els col·legiats de la zona, en la qual es van tractar temes tals com el títol de grau, les mútues, com poder anar a treballar a França, l'aparició d'una nova escola de Fisioteràpia a les terres de l'Ebre, etc. A la demanda, per part de la Junta, de la creació d'un grup d'interès de la zona, van respondre afirmativament diversos col·legiats, quedant així prevista la constitució d'un nou grup d'interès, que s'unirà, en breu, als sis ja existents.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×