El CFC compta amb un nou grup d'interès al Vallès Occidental

Publicada el 07/12/2011

El 28 de novembre va tenir lloc, a Sabadell, una reunió amb l'objectiu de constituir el nou Grup d'Interès del Vallès Occidental. El secretari del CFC, Sr. Gabriel Liesa, es va reunir amb els companys i companyes que integraran aquest nou grup col·legial: Sr. Joaquim Hernández, Sr. Martí Gisbert, Sra. Mercè Puigvert, Sra. Judith Casañas, Sra. Verònica Roura i Sr. José Miguel Aguililla.

La trobada va servir per donar a conèixer als integrants del Grup d'Interès del Vallès Occidental quines són les funcions i els objectius que tenen aquests grups de treball, essent els principals fer cursos i xerrades, a més de fer difusió de la Fisioteràpia al territori. La intenció del GI del Vallès Occidental és aconseguir fer un curs en el segon semestre del 2012 a la zona del Vallès Occidental, a banda de recollir les impressions i necessitats dels seus companys de territori i poder fer difusió de la professió.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×