S'aprova demanar al Ministerio de Sanidad les especialitats de Fisioteràpia

Publicada el 07/12/2011

El passat 19 de novembre es va celebrar, a Madrid, l'assemblea del CGCF, a la qual hi van assistir els cinc consellers delegats del CFC: Sr. Manel Domingo, degà; Sr. Ramon Aiguadé, vicedegà; Sr. Gabriel Liesa, secretari; Sra. Montserrat Inglès, tresorera, i Sr. Rafel Donat, segon vocal.

Com a punts principals i acords a què es va arribar destaca l'aprovació dels pressupostos del CGCF per al 2012 i, gràcies a la presentació feta pel Sr. Donat i la responsable de la comissió de Formació del CGCF, la Sra. Patricia Madrid, i a la defensa posterior tant del mateix Sr. Donat com del Sr. Domingo, es va aprovar demanar al Ministerio de Sanidad les especialitats de Fisioteràpia per via residència. D'altra banda la residència és el sistema d'especialització que marca la Llei de Regulació de les professions sanitàries (LOPS). Es tractaria de realitzar com un MIR, és a dir, treballar mentre es realitza la pròpia especialització professional.

D'altra banda, també es va acordar que el Comitè Executiu del CGCF presentaria, al mes de març, tres pressupostos per iniciar accions jurídiques en contra dels preus de les mútues.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×