El projecte col·legial "Formació per a ajuntaments 2011" obre la seva Borsa de Treball als col·legiats gironins

Publicada el 18/02/2011

El 2008 la Secció Territorial de Girona va començar a treballar en un projecte amb el DipSalut que finalment, i després de molta feina, ha donat els seus fruits en forma de feina per a fisioterapeutes, veterinaris i infermeres, que podran treballar com a formadors en cursos dirigits a la població.

El projecte ha donat moltes voltes, però aquesta vegada, tot i el temps que ha passat i després de presentar força propostes formatives en l'àmbit de la salut pública, finalment els tècnics del DipSalut n'han escollit quatre: tres cursos i una conferència. Des del Col·legi estem molt satisfets amb aquesta iniciativa, atès que excepte en un curs, en la resta hi participaran fisioterapeutes, són els que segueixen:

  • "Cuidadors no professionals"
  • "L'exercici físic i la prevenció de caigudes en la gent gran"
  • Conferència: "La higiene postural dels escolars"

Us informem que a partir de dilluns 21 de febrer es posa en marxa la Borsa de treball per a tots aquells col·legiats a qui els interessi participar en aquest projecte i poder fer difusió dels nostres coneixements a la població per fer una bona prevenció en l'àmbit de la Salut pública.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×