Efectes de la no-adaptació a la Llei de Societats professionals

Publicada el 17/03/2011

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya recorda a tots els seus col·legiats l'exigència d'adaptar-se als requeriments de la Llei 2/2007 de Societats professionals i de sol·licitar la seva inscripció o la d'adaptació, en el seu cas, al Registre Mercantil; el termini per a aquest tràmit finalitzava el 16 de desembre de 2008. D'acord amb l'esmentada llei "la societat quedarà dissolta de ple dret, cancel·lant immediatament d'ofici el registrador mercantil els assentaments corresponents a la societat dissolta".

Ja existeix una primera sentència que fa referència a aquesta exigència d'adaptació (18-I-2011, R 132/2009), que ha resolt la dissolució de la societat per la no-adaptació a les previsions de la Llei 2/2007.

Per aquest motiu us recordem que si us heu constituït en societat civil, de responsabilitat limitada, responsabilitat limitada unipersonal, anònima, limitada laboral, anònima laboral, comanditària, col·lectiva, civil privada o altres tipus de societats susceptibles d'adaptació, i que tingui per objecte social l'exercici de la Fisioteràpia, haureu de fer l'adaptació immediatament.

Per a qualsevol consulta, podeu adreçar-vos al Sr. Javier Crespo (Departament Professional) al telèfon 93207029 o a través del correu electrònic societatsprofessionals@fisioterapeutes.cat. També podeu contactar amb l'assessor jurídic del Col·legi a juridic@fisioterapeutes.cat

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×