El cicle de xerrades professionals del SOL es posa amb marxa amb una conferència

Publicada el 02/03/2011

El passat 24 de febrer va es va iniciar el cicle de xerrades professionals del SOL amb la programació de la conferència: Què he fet, professionalment, en el passat? Què vull fer en un futur? La persona encarregada de conduir l'acte va ser la Sra. Maite Soto, llicenciada en psicologia, experta en avaluació de competències directives i col·laboradora d'ESADE en seminaris de l'àmbit de gestió de carrera.

Els assistents a l'acte van poder conèixer com fer un balanç de competències, un pas previ necessari per a qualsevol persona que vulgui fer un canvi professional. Bàsicament es tractava de concretar i avaluar les palanques i els frens (push & pull) de cadascú i transferir-los a un objectiu professional concret, atès que quan algú es planteja un canvi professional ha de saber què el pot ajudar (palanques) i què el pot frenar (frens) per aconseguir l'objectiu proposat.

També van aprendre com parlar i donar visibilitat a les seves habilitats i competències professionals per aconseguir els interessos futurs, i com projectar-les per fer-se visibles en el mercat laboral, essent la presència a la xarxa una de les millors vies per gestionar un projecte professional.

Al marge de la part teòrica es van realitzar uns exercicis pràctics per identificar quin era el valor afegit de cadascú i com poder transferir-lo a un objectiu professional realista.

Aquesta conferència tindrà continuïtat el proper 24 de març amb un taller on s'analitzaran les eines necessàries per avaluar els interessos de cada persona, i s'aprendrà a identificar les competències professionals que els dóna un valor afegit.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×