Resum Curs-Taller Fisioteràpia respiratòria en pediatria

Publicada el 21/03/2011

Els passats dies 12, 19 i 26 de febrer de 2011 es va celebrar, a Lleida, el Curs-taller de Fisioteràpia respiratòria en pediatria, impartit pels fisioterapeutes Elena Gimeno, Ana Balañà, Enric del Campo, Núria López, Andera Valiente, Rosa Ma Acebo i Quim Blesa, sota la coordinació d'en Joaquim Sàrrias, fisioterapeuta pediàtric i vocal de la Junta directiva de la SEFIP (Societat Española de Fisioterapia en Pediatría).

Els fisioterapeutes assistents al curs van poder obtenir les eines i recursos necessaris per a la valoració, diagnòstic i el tractament de diverses patologies del nounat i del nen amb patologia respiratòria associada a altres patologies cròniques.

El curs, que va estar organitzat per la SEFIP i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya amb l'acreditació del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries, va estar molt ben valorat pels col·legiats, que van marxar satisfets d'assolir els coneixements del curs i amb ganes d'una segona edició per aprofundir-ne més.

Cal destacar, de nou, la dedicació dels membres de la Secció Territorial de Lleida, que van vetllar pel bon funcionament de l'activitat.

Secció Territorial de Lleida

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×