El Grup d'Interès del Penedès participa, per primera vegada, a la Marxa del 7 cims

Publicada el 23/03/2011

El proper 8 de maig tindrà lloc la VIII edició de la Marxa del 7 cims, que forma part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència. L'activitat, que s'anomena dels "7 cims" perquè és una ruta que enllaça els 7 cims més importants del Penedès en el transcurs dels seus aproximadament 60 km, està organitzada pel Centre Excursionista del Penedès.

El Col·legi, mitjançant el Grup d'Interès del Penedès, hi participarà per primera vegada per tractar els marxadors, de manera individual, en dos punts concrets: el coll de la Torreta (km 32.1) i l'arribada. Els fisioterapeutes també assessoraran els participants en la resolució dels diferents problemes sorgits durant l'activitat i la seva presència servirà, entre d'altres, per promocionar la Fisioteràpia al territori.

Si esteu interessats a col·laborar amb els companys del Grup d'Interès del Penedès en l'assistència als participants d'aquesta marxa tan exigent, podeu trobar més informació aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×