El fisioterapeuta Toni Bové presenta la 5a edició del seu llibre Vendajes funcionales

Publicada el 24/03/2011

El passat 15 de març, el fisioterapeuta del primer equip de bàsquet del FC Barcelona, Sr. Toni Bové, va presentar la cinquena edició del seu llibre Vendajes funcionales a la sala de premsa del Camp Nou. El nostre company, que porta vint-i-nou anys treballant com a fisioterapeuta en aquesta entitat esportiva, ha plasmat, novament, els seus coneixements en aquesta publicació. En aquest sentit va manifestar a El Mundo Deportivo que "el llibre s'ha anat regenerant i hem anat afegint coses noves perquè aquest món no descansa".

D'altra banda va recordar, durant l'acte de presentació, que l'embenat es va començar a realitzar a Espanya l'any 1982. Va afegir que els americans arribaven amb els equips i molts d'ells realitzaven els seus propis embenats. Va comentar que partir d'aquí es va copiar la tècnica dels americans i es va avançar fins al moment actual, en el qual "està tot professionalitzat".

El senyor Bové té previst repassar un altre llibre seu, El cuidador del deportista, que es va quedar en la primera edició. La seva intenció és actualitzar-lo, i fins i tot, canviar-ne el títol.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×