El Col·legi es reuneix amb l'Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya

Publicada el 31/03/2011

El passat 22 de març, la seu col·legial de Barcelona va acollir una reunió entre representants de la Junta de Govern del Col·legi i la Junta de l'Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya. L'Associació va informar als representants col·legials de les accions dutes a terme fins al moment així com de la planificació contemplada, per la seva part, de cara a realitzar activitats futures. Cal ressaltar l'excel·lent tasca efectuada pels nostres companys de l'Associació, que representen una part important i estratègica del nostre col·lectiu.

La Junta de Govern del Col·legi vol manifestar que dóna suport i subscriu les demandes exposades a la reunió. Especialment volem subratllar que estem absolutament d'acord en què els pagaments que efectuen determinades mútues privades pels serveis de Fisioteràpia ens semblen insuficients i indignes.

Us mantindrem informats puntualment de l'agenda d'actuacions conjuntes que es duran a terme fruit dels acords assolits entre el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i l'Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×