Descomptes per a la XXIV Setmana Medieval de Montblanc

Publicada el 14/04/2011

Vols gaudir i viure en directe la llegenda de Sant Jordi? T'agradaria tornar a la mítica època dels cavallers? Del 23 d'abril al 8 de maig se celebra la XXIV Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, a Montblanc. L'organització ens anima a assistir-hi, i per aquest motiu ens ofereix les següents ofertes i promocions: un descompte del 10% als col·legiats per la compra d'entrades de la representació de La Llegenda de Sant Jordi o un 10% de descompte per la compra de les entrades a la Dracum Nocte (dues entrades per col·legiat).

La data màxima per fer les reserves serà el dimecres 27 d'abril a través del correu electrònic admin@setmanamedieval.org. Heu d'indicar el vostre nom, cognoms i número de col·legiat.

Les entrades es podran pagar i recollir, unes hores abans de l'acte, al punt d'informació que trobareu a la plaça Sant Miquel, així com a les taquilles que estaran situades fora del recinte de l'esdeveniment. En aquest últim cas, el temps de recollida de les entrades serà d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. Serà imprescindible mostrar el DNI i el carnet de col·legiat.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×