El Sr. Sastre, vocal del Col·legi, presenta de forma oficial el sistema OrtoFED

Publicada el 14/04/2011

El Sr. Santos Sastre, vocal de la Junta de Govern del Col·legi i responsable de Relacions Institucionals, es va desplaçar el passat 1 d'abril a Valladolid per assistir a la inauguració de la nova clínica de Fisioteràpia de l'Associació d'Escoliosi de Castella i Lleó (ADECYL). L'acte va servir també per presentar oficialment el nou sistema per a la correcció de l'escoliosi, l'OrtoFED, un sistema únic al món que és el resultat de molts anys d'estudi, investigació, desenvolupament i disseny, realitzat pel mateix Sr. Sastre, i fabricat per l'empresa Fisioconsum. Si bé aquest sistema fa més de vint anys que demostra la seva eficàcia en el tractament de l'escoliosi i en les desalineacions del raquis en general, no ha estat fins ara que s'ha procedit a la seva automatització i modernització per aconseguir, a més, un preu ajustat i competitiu.

OrtoFED OrtoFED

A l'acte hi van assistir, entre d'altres, el conseller de Sanitat de la Junta de Castella i Lleó, Sr. Francisco Javier Álvarez; el subdelegat del Govern a Valladolid, Sr. Cecilio Vadillo, i la presidenta d'ADECYL, Sra. Amelia Muñoz.

Es va tractar d'un acte molt important, de gran èxit per a la nostra professió, de reconeixement per al Sr. Sastre i, per extensió, per al nostre Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×