El Col·legi aborda la situació de la Fisioteràpia europea a Polònia

Publicada el 15/04/2011

El passat mes de març, amb motiu de la XVII edició del Dia Internacional de les Persones Discapacitades, el responsable de Relacions Institucionals de la Junta de Govern del Col·legi, el Sr. Santos Sastre, es va reunir amb diversos membres de la Regió Europea de la Confederació Mundial per a la Fisioteràpia (ER-WCPT), a Zgorzelec, Polònia. Els assistents van abordar l'evolució i la situació de la Fisioteràpia de diversos països, tant de dins com de fora de la Unió Europea.

Posteriorment, el senyor Sastre va assistir al congrés que es va organitzar dins de la Jornada, en el qual es va parlar sobre el tractament de l'escoliosi. També va estar present al Curs de formació Avaluació, tractament i seguiment de les desalineacions de la columna vertebral.

La Regió Europea de la Confederació Mundial per la Fisioteràpia (ER-WCPT) és una organització europea no governamental, sense ànim de lucre, constituïda per 36 organitzacions professionals europees de Fisioteràpia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×