El Grup d'Interès del Penedès presenta el Curs d'espatlla dolorosa a Vilafranca

Publicada el 14/06/2011

Els passats 28 i 29 de maig, el Grup d'Interès Penedès del Col·legi va presentar, a l'Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès, el Curs d'espatlla dolorosa. L'acte va estar conduït pel Sr. Jesús Domínguez, fisioterapeuta, osteòpata, cinesiòleg i naturòpata.

El tractament de l'espatlla dolorosa pot resultar especialment complex, atès que no sempre el mecanisme lesional és concret i puntual. A més, s'hi veuen implicades estructures de suport com ara lligaments, tendons, etc., que enriqueixen la seva funcionalitat.

Després de recordar l'anatomia i biomecànica de l'espatlla dolorosa, els alumnes van adquirir coneixements per, d'una banda, tractar diferents patologies associades a l'extremitat superior, com per poder fer diferents avaluacions basades en l'abordatge d'allò més concret i de la globalitat, l'osteopatia, la medicina tradicional xinesa, i la cinesiologia. En definitiva, el curs va oferir als assistents una visió general per facilitar-los l'abordatge global de la patologia d'espatlla.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×