La Secció Terriorial de Lleida col·labora en la V Cursa dels Templers

Publicada el 21/06/2011

El passat diumenge dia 19 de juny es va celebrar a Lleida la V Cursa dels Templers. Un total de sis col·legiats hi van col·laborar realitzant tractaments, majoritàriament estiraments i massatges de descàrrega en extremitats inferiors, als corredors que ho sol·licitaven.

Es van atendre 2 participants abans de la cursa i 63 al final. La majoria dels corredors atesos van ser homes d'entre 31 i 40 anys, també es va assistir, a l'envelat del Col·legi, cinc nens d'entre 10 i 15 anys, i per últim cal destacar també la participació de dos corredors més grans de 60 anys.

Durant tot el matí, amics i familiars dels participants van apropar-se a l'envelat del Col·legi de Fisioterapeutes per demanar material divulgatiu i fer consultes.

V Cursa dels Templers V Cursa dels Templers

Finalment cal agrair la participació i implicació dels voluntaris: Xavier, Núria, Jara i Alejandro, de les dues membres de la Secció Territorial de Lleida, Carol Naudí i Núria Iglesias, i sobretot de l'organització de la cursa, que va facilitar molt la tasca dels nostres professionals i, en especial, al company Arnau Feixas.

Secció Territorial de les Comarques de Lleida
Doctor Fleming, 33, Entlo. 3
25006 Lleida
lleida@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/seccions/lleida

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×