Registre de fisioterapeutes acupuntors: la pràctica de l'acupuntura

Publicada el 22/06/2011

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya disposa d'un registre de fisioterapeutes que tenen la formació adequada per realitzar acupuntura. Per formar-ne part cal acreditar una formació mínima de 300 hores de formació en acupuntura (30 crèdits), en un o dos anys acadèmics.

Per al fisioterapeuta col·legiat, formar part d'aquest registre és completament gratuït i comporta els següents avantatges:

  • Cobertura de Responsabilitat Civil en la pràctica de l'acupuntura.
  • Pertànyer a un col·lectiu de fisioterapeutes que practiquen l'acupuntura, amb el suport del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, i que tenen uns mínims de formació que permeten la pràctica qualitativa en aquest àmbit.
  • Poder assistir als seminaris pràctics específics per a acupuntors organitzats per la Comissió d'Acupuntura del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Des de la Comissió d'Acupuntura recomanem a tots els fisioterapeutes que practiquen l'acupuntura que es registrin i així podran gaudir dels avantatges que això suposa, a més de col·laborar en fer un col·lectiu més fort.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb la Comissió a través del correu acupuntura@fisioterapeutes.cat o trucant a la seu del Col·legi al 932075029. També podeu trobar més informació al web del Col·legi.

Comissió d'Acupuntura

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×