El CFC i Jubilarse en casa SL, signen un conveni de col·laboració

Publicada el 28/06/2011

El passat 22 de juny, el degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, i el representant de l'empresa Jubilarse en casa SL, Sr. Josep Jorge, van signar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Jubilarse en casa SL és una empresa especialitzada en productes i serveis per a persones grans i afectades de dependència, essent l'assessorament independent i la contractació d'hipoteques inverses el principal servei que ofereix de forma gratuïta directament a través d'un equip comercial propi.

El conveni signat ofereix als col·legiats i als seus familiars condicions avantatjoses en el servei anomenat Finançament 65+, que contempla:

  • Servei d'assessorament personalitzat, confidencial i gratuït sobre l'ús i la contractació d'hipoteques inverses com a mitjà per disposar de recursos econòmics als propietaris d'habitatges majors de 65 anys.
  • Addicionalment s'aplicarà un descompte de fins al 5% en els honoraris del servei de gestió de contractació d'hipoteques inverses que es formalitzin.

Podeu obtenir més informació a www.jubilarseencasa.es/ca/ o trucant al telèfon 935 530 764.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×