Llum verda per a la prestació econòmica per tenir cura de menors afectats per càncer o qualsevol altra malaltia greu

Publicada el 12/09/2011

El passat 30 de juliol es va publicar el Reial Decret 1148/2011, de 29 de juliol, que regula l'aplicació i el desenvolupament de la prestació econòmica per tenir cura de menors afectats per càncer o qualsevol altra malaltia greu.

Aquest ajut té per objecte compensar la pèrdua d'ingressos que pateixen les persones interessades que han de reduir la seva jornada laboral per la necessitat de tenir cura de manera directa, contínua i permanent dels fills o menors al seu càrrec durant el temps d'hospitalització i tractament continu de la malaltia.

Podran beneficiar-se d'aquest subsidi les persones treballadores, per compte propi o aliè, que redueixin la seva jornada laboral com a mínim un 50% de la seva durada, sempre que reuneixin la condició general d'estar afiliades i d'alta en algun règim del sistema de Seguretat Social i acreditin els períodes mínims de cotització exigibles en cada cas.

La gestió d'aquesta prestació econòmica es portarà a terme per la corresponent entitat gestora o mútua d'accidents de treball i malalties professionals amb la que el treballador tingui cobertes les contingències professionals.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×