El CCFCPS regula el nombre d'hores mínimes per a les formacions en tècniques tipus thrust

Publicada el 09/09/2011

El Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) ha anunciat, mitjançant una nota informativa, una regulació que afecta al nombre d'hores mínimes per a les formacions en tècniques tipus thrust, que ara s'eleva a 100.

D'acord amb la definició de la IFOMPT (International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists), subgrup de la WCPT (World Confederation for Physical Therapy), el terme thrust equival al de manipulació/manipulatives i és un impuls exercit pel fisioterapeuta que implica l'aplicació d'una força sobre el pacient durant l'execució d'una tècnica manipulativa.

Us recordem que el CCFCPS és un òrgan adscrit al Departament de Salut que té la finalitat d'establir instruments que garanteixin la coordinació i l'homogeneïtat de les estructures d'acreditació i la gestió de les institucions de formació continuada, així com dels programes i les activitats de les diferents professions sanitàries.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×